Ordinanca Urologjike "VILLA EKO"
Tel: 044/188-058 044/6 (Call)
Rr.Tranzite Xerxe-Malisheve
Rahovec, 21000
Rreth nesh
Kryejm :
te gjitha kontrollat urologjike me ultraze
Circumcisione(Syneti)
vendosjen e kateterve urinae
Sherimin e sterlitetit mashkullor
Çepjen dhe pastrimin e plageve
Sherimin e urinimit ne shtrat
vendosjen e cistostomes
sherimin e pacienteve me pengesa ne urinim etj
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Ordinanca Urologjike "VILLA EKO"
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Shëndetësi » Ordinanca Private