Risi Company
Tel: 44446469 (Call)
Ferizaj
Ferizaj
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
Kryejme keto sherbime:
-Projektim,
-Ndertime te larta dhe te uleta
-Renovime,
-Suvatime,
-Rigips,
-Sanitari,
-Nxemje qendrore,
-Montojme kubeza te betonit,
-Instalim te rrymes
-Dyer Dritare, laminar

Ndertojme shtepi me sistemin qelesat ne dore.

Ekipe te specializuara dhe me perovoje,

punet i kryejme ne tere teritorin e Kosoves.

iu mirepresim
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Risi Company
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Risi Company
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Ndërtim Projektim