BERISHA shpk
Tel: 44990990 (Call)
FERIZAJ
FUSHE KOSOVE
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
dyer tedhomave, laminat, dritare kulmi, shkall tavani,mjete te ndertimtaris
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga BERISHA shpk
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga BERISHA shpk
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Tregti & furnizim » Tregti me shumicë