NSH GRUDA
Tel: 038 584 115 (Call)
Rr. Fehmi e Gjeve Lladrovci
Drenas, 13000
Rreth nesh
NSH GRUDA merret me tregtimin e inputeve bujqesore. Gjithashtu NSH GRUDA ofron falas konsulence profesionale per te gjithe klientet.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga NSH GRUDA
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga NSH GRUDA
Shto fotografi