city al-plast
Tel: 044/422-295 (Call)
Fushe Kosove
Fushkosovë,
Rreth nesh
Punojme:
Dyer,Dritare nga Alumini dhe Plastika
Fasada Strukturale dhe gjysme strukturale nga Alumini
Dyer Automatike me Senzor
ÇelÇ Termopan te te gjitha llojeve me makina moderne.
Gelendera nga Alumini .

Per te gjitha punet e kryera japim Garancion ne pune dhe Material.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga city al-plast
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga city al-plast
Shto fotografi