Franjo Paliç
Tel: 038 567 058 (Call) Fax: 038 567 058
Maxh.Ferizaj~Prishtinë
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes Franjo Paliç, depo me shumicë ku ju ofron artikuj të ndryshëm nga plastika, të cilësisë së lartë për shfrytëzim të zakonshëm shtëpiak apo ambiente tjera familjare dhe afariste.

Franjo Paliç ju ofron një spektër të gjerë të artikujve nga plastika ku përfshihen lodra të ndryshme për fëmijë, të modeleve të llojllojshme dhe me ngjyra tërheqëse, ideale për fëmijë.

Gjithashtu Franjo Paliç përveç tjerash ofron edhe artikuj tjerë me shumicë siç janë elementet për shfrytëzim të përditshëm shtëpiak, me dimensione dhe ngjyra të ndryshme me çmime shumë të mira.

Tek Franjo Paliç ju do të mund të gjeni edhe shumë artikuj tjerë duke përfshirë këtu artikuj të ndryshëm për shfrytëzim në kuzhinë, pastaj dekorime të ndryshme për ambiente të ndryshme shtëpiake dhe ambiente tjera.Në përgjithësi Franjo Paliç është furnizues me artikuj të cilët janë të domosdoshëm për secilën shtëpi.

Franjo Paliç ka një traditë pune prej më se 40 vjeçare në këtë lëmi dhe është furnizuesi i shumë dyqaneve të Kosovës me këta artikuj.

Për më shumë informacione ju mund të na kontaktoni përmes numrave të telefonave të cilët janë paraqitur në fushën kontaktuese të kësaj faqeje, apo edhe mund të na vizitoni në maxhistarlen Ferizaj~Prishtinë, dhe do të bindeni në shumëllojshmërinë dhe cilësinë e mallrave që ofron Franjo Paliç.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Franjo Paliç
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Franjo Paliç
Shto fotografi