blernia
Tel: 044 316 503 (Call)
14060 Leletiq, Lipjan
Lipjan, 14060
Rreth nesh
Kryejm keto pune:
-Izolim me stiropor
-Fasada te ndryshme
-Lyerje me mallter (brenda dhe jashte)
-Knauf, glet dhe bngjyra
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga blernia
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Interier dhe Exterier » Ngjitës Izolim