BLERCOM N.T.SH
Tel: 049409666 044335799 (Call)
kijeve malisheve
Malishevë,
Rreth nesh
blercom ntsh me seli ne kijeve veprimtarine e vet e ka filluar ne vitet e 80-ta.
qellimi i blercom eshte zgjerimi i aktivitetit ne fushen e supermarketeve,restauranteve dhe bashkepunimi me export-imort me firma te njohura evropiane
perfaqesues exclusive per kosove per pelena te femijeve QUIK dhe vatave higjienike QUIK
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga BLERCOM N.T.SH
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Tregti & furnizim » Hipermarkete