Fat Ari
Tel: 044 147 172 (Call) Fax: 028 31 842
Rruga Llapnasellë p.n.
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Ndërmarrja Fat Ari ofron paisje pune për ndërtim, zdrukthtari, bujqësi, si dhe shumë elemente tjera përcjellëse për punë! Shumica e këtye produkteve janë nga Sllovenia, dhe garantojnë qëndrueshmëri dhe cilësi.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Fat Ari
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Fat Ari
Shto fotografi