GASHI
Tel: 44528837 (Call)
VERMICE MALISHEVE
PRISHTIN VETERNIK
Prishtinë, 24000
Rreth nesh
BEJM MUNTIMIN OSE RIPARIMIN ME KOCKA KUBZA BETONI SI PSH RREGULLIMIN E TRETUAREVE OBORREVE PARQEVE ETJ SI DHE MUNTIMIN RIPARIMINE ME KERAMIKA PLLAKA SI PSH BANJO KORIDORE TERASA SHKALL KUZHINA ETJ ME NJI STAF PREFESJONAL QE KAN PUNUAR NE ITALI 10 VITE SI DHE GARANCI PUNE 20 VITE PER INFORMATA 044528837 049330972 BURIM GASHI
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga GASHI
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Ndërtim Projektim