Euro Vision
Tel: 038 543 145 (Call) Fax: 038 543 145
Rr. Shkupit, Veternik
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Për të gjithë adhuruesit e veturave komode dhe shumë të mira, për të cilat ia vlen të investohet, atëherë ne ju prezantojmë edhe auto sallonin Euro Vision, i cili kujdesët për vozitësit që kanë shije!

Ju prezantojmë veturën ekskluzive Peugeot të cilën mund ta gjeni tek ky sallon, i cili është gjithashtu edhe përfaqësues ekskluziv për kosovë i veturave të tipit Peugeot Gjithashtu në ofertë përfshihet edhe garancioni prej 2 viteve për të gjithë blerëset potencial të cilët kërkojnë më shumë siguri për automjetin e tyre!

Duhet të cekët patjetër se në kuadër të auto sallonit Euro Vision funksionon edhe servili i veturave, ku në shërbimin tuaj janë njerëz profesionist për të ju ndihmuar rreth problemeve që mund të keni me veturat tuaja.

Për të gjithë të interesuarit, vlen të cekët se oferta nuk mbaron këtu, andaj ju mund të na kontaktoni përmes telefonave që janë vendosur posh, në pjesën e majtë të kësaj faqe, si dhe përmes formës kontaktuese që është më poshtë.

Në vazhdim ju ftojmë që të relaksoheni me fotografitë e bukura të veturave të tipit Peugeot
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Euro Vision
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Euro Vision
Shto fotografi