"A&J" Sh.P.K
Tel: 044-355-507 (Call)
Prishtine
Prishtine
Prishtinë,
Rreth nesh
"A&J" Sh.P.K eshte kompani qe me licencim nga Ministria e Tregtise dhe Industrise kryen keto sherbime:Mbrojtja e Patentes,Markes tregtare,Dizajnit si dhe perkthimin e dokumentave zyrtar nga Shqip-Anglisht dhe Anglisht-Shqip
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga "A&J" Sh.P.K
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga "A&J" Sh.P.K
Shto fotografi