KAMINA,FURRA, GRILLAA
Tel: 044 345 477 (Call)
rr. janina nr.31
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Punojm KAMINA modern dhe klasik ( montim me stuf dhe kamin "pune dore i hapur") FURRA per pizza , GRILLA dhe FONTANA per oborre.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga KAMINA,FURRA, GRILLAA
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga KAMINA,FURRA, GRILLAA
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Interier dhe Exterier » Kamina & Fontana