auto buqa
Tel: 44404755 (Call) Fax: 49404755
lagja arbana
prizren
Prizren, 20000
Rreth nesh
Bejmë shitjen fellneve me shumicë të importuara nga gjemania dhe italia.qe për momntin kemi mbi 120 modele të fellneve prej 13 deri 20 coll dhe 500 lloje të gomave. pjesë mbi 80 lloje të veturave kryesisht të veturave europjane. Mbi 12000 mij artikuj të pjesve të veturave.tek ne klientët janë shumë i freskuar me artikuj, ku për qdo 7 dit freskohemi me mall. Për qdo mall qe nuk e kemi, tek ne klientet mund te bëjn edhe porosin prej 4 deri 7 ditë. Sherbim shumë i shpejt dhe efikas...
Ideja jonë është qe klienti të jet sa më i knaqurë
Pjesa e projektve tona është qe ne vitin 2013 të zgjerohet lokali. Edhe me 500 metra katror për gomisteri, 1500 metra katror për auto pjesë dhe 800 metra katror për depo te fellnve.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga auto buqa
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Automjete » Auto Sallone
Automjete » Auto Shërbime