Erbi
Tel: 044 337 768 (Call)
Qendre tregtare (te posta e re)
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen [prezantuese të ndërmarrjes ERBI, e cila ju ofron shërbime të ndryshme si projektim, ndërtim, etj, me një standard të lartë dhe bashkëkohorë.

Ndërmarrja ERBI ka projektuar dhe ka ndërtuar disa objekte afariste-banesore, të cilat i kemi prezantuar më poshtë.Objekti banesorë në fotografinë e parë ndodhët me lokacion te shkolla fillore “Meto Bajraktari” në Prishtinë te Qafa, dhe ofron kushte shumë të mira për afarizëm dhe banim.Kompleksi banesor në fotografinë e dytë, ndodhet afër muzeut kombëtar, te gjimnazi Sami Frashri, ku është ndërtuar një kompleks modern për afarizëm dhe banorë.

Po ashtu edhe objekti afarist banesor i paraqitur në fotografinë e fundit, ndodhët në qytezën Pejton, edhe kjo plotëson standardet më të larta bashkëkohore.Për më shumë informata ju mund të na kontaktoni përmes opsioneve të cilët janë vendosur në pjesën e poshtme të kësaj faqeje, dhe ne do të kemi kënaqësinë që të jemi në shërbimin tuaj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Erbi
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Erbi
Shto fotografi