Multi Business Group sh.p.k
Tel: 37744168954 (Call) Fax: /
J.Gërvalla 103 Prizren
Lgj. Dardania Prizren
Pejë, 20000
Rreth nesh
Multi Business Group SH.P.K është Firmë e cila merret kryesisht me elektrikë Instalime Elektrike, Ndriqim Publik, Linja energjetike kamer, alarme e shum e shum te tjera
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Multi Business Group sh.p.k
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Multi Business Group sh.p.k
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Energji » Energjetikë