pastrim B.E.N.I
Tel: 45443171 (Call)
drenas
prishtin
Prishtinë, beni
Rreth nesh
pastrim B.E.N.I kryen keto pun pastrim gjamash tepiav kauqash kiramik et mirmbajt shtepiav banesav lokale restoran motele si edhe objekte te mdha te interesuarit mujn te na kontaktojn ne gjdo or ne nr 045 443 171 / 044 419 874 / 049 116 081
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga pastrim B.E.N.I
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë