Studio `Urban Records`
Tel: 44936404 (Call)
zahir pajaziti
Prishtinë, 38000
Rreth nesh
Bejme gjirimin e dasmave,fejesave,synetive me kamera professionale HD,po ashtu fotografi me aparat professional.
Muzike me DJ dhe Live.
Japim zerim me qira.

tel : 044 936 404
049 169 898
Driton Rukovci


Ju mirepresim....
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Studio `Urban Records`
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Studio `Urban Records`
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Shërbime profesionale » Studio Xhirimi