Ceno
Tel: 038 501 901 (Call)
Veternik p.n.
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Ndërmarrja Ceno ju ofron artikuj të ndryshëm ushqimor dhe të tjerë të një cilësie të lartë dhe me çmime të volitshme ko ju patjetër se do të gjeni zgjedhjen tuaj, duke u bazuar në korrektësinë dhe përgjegjësinë e ndërmarrjes tonë, e cila gjithmonë di të ju ofroj klientit produkte të mira dhe të zgjedhura për nga shija, dhe prodhuesi!

Në depo te ceno ju do të mund të furnizoheni me një sasi të madhe artikujsh të ndryshëm dhe atë me shumicë dhe pakicë, për të plotësuar kështu kërkesat e dyqaneve tuaja!Mjafton të ceket se ndërmarrja Ceno furnizohet dhe është importues i firmës të njohur turke Belinda, e cila gjithmonë plotëson nevojat e konsumatorëve në shumë vende!

Ceno si importues i produkteve të firmës belinda është furnizues me këto mallra , dhe ka pas vete një traditë të cilën e mbulon suksesi dhe raporti i mirë me konsumatorë!
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Ceno
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Ceno
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Tregti & furnizim » Depo Ushqim Mall