TerminaliPrizreni
Tel: +377 44 111020 (Call) Fax: +377 49 108085
Zona Ekonomike Holandeze Tranziti p.n
Prizren, 20000
Rreth nesh
Jeni ne zhvillim e siper te biznesit Tuaj?
Keni mallrat e cilat deshironi ti depononi por nuk dini kujt t’i besoni?
At’here mos nguroni, jepini biznesit Tuaj nje Zhvillim te Ri dhe te Sigurt.
Tek ne do te gjeni:

- Korrektesi

- Siguri

- Bashkepunim
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga TerminaliPrizreni
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Transport & Turizëm » Transport & Cargo