N.P.T."LIMIADA"
Tel: 044/04930-80-88 (Call)
Bukosh
Therandë, 23000
Rreth nesh
Prodhojme Ushqim per zhvilimin dhe shendetin e Bletes(Pogaqe),si dhe kemi produktet e bletes si : Mjalt Natyrale e kualitetit te larte,cilsore dhe te kontrolluar ne Institutet perkatese ne Graz te Austries,Qumeshte blete,Polen,Propolis,Flete Dylli etj, si dhe kemi per treg blete ne shitje,koshere,korniza,flete dylli,ilaqe kunder varoas dhe semundjeve tjera per blete...Gjithashtu ne mirremi edhe me mbikqyrjen e bleteve,nxerrjen e mjaltit,shumezimin e bleteve,shitjen e memave selektive etj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga N.P.T."LIMIADA"
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Tregti & furnizim » Tregti me shumicë