PROMOKOS
Tel: 049-444-299 (Call)
Prizren
Prishtinë
Prishtinë, 1984
Rreth nesh
PROMOKOS
" Nje per te gjithe , te gjithe ne nje "
Nese te gjithe mendojne per vetveten kjo konstaton se eshte menduar per te gjithe.
PROMOKOS
Kompani Telemarketingu, e vetmja ne Kosove.
Lancon Ofetren Speciale për firmat Private, per te cilet ofron keto sherbime e cmime mjaft ekonomike :
-Telemarketing me sms-a, vetem per 0.2 cent sms ;
-E-mail marketing, vetem per 0.1 cent e-mail.
Ne keto sherbime e cmime, mendjet e medha diskutojne idete, punen e suksesin..
Nese dhe ju mendoni keshtu ju ftojme te bashkepunoni me ne, me ide, pune e mbi te gjitha per sukses te perbashket.
Per me shume info, vizito : www.promokos.info
ose kontakto ne : 049-444-299

PROMOKOS
" Me te paret, gjithmone jeni te paret "
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga PROMOKOS
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Shërbime profesionale » Marketing