NPT DUGLAS
Tel: 44162503 (Call)
Rr.Ali Ajeti, Podujevë
Rr.Maliq Pash Gjinolli, Prishtinë
Besianë,
Rreth nesh
Ndërmarrja DUGLAS ka një traditë të gjatë në përpunimin e drurit dhe në prodhimin e produkteve të ndryshme nga druri. Zanafilla e kësaj kompanie daton që nga vitet e shtatëdhjeta, fillimisht si punëtori zejtare e familjes Sfishta e më vonë si ndërmarrje.
Pas luftës në Kosovë respektivisht pas vitit 2000, DUGLAS ka instaluar teknologjinë më moderne të importuar nga Italia për përpunimin e drurit.
Kjo teknologji tani i mundëson kompanisë përmbushjen e kërkesave të konsumatorëve gjithnjë më të nduarduarshme të kësaj fushe...

Produkti

• Inventar për zyrë, standard dhe sipas porosisë,
• Inventar shkollorë, standard dhe sipas porosisë,
• Kuzhina, Mobile shtepiake etj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga NPT DUGLAS
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë