Biznese të ndryshme

 • Lidi Agentur Lidi Agentur është zyre shërbyese e cila ka përvojë mese një dekadë me shërbime të saja. Themelimi i Ndermarrjës Agentur daton prej vitit 1993. Lidi Agentur është pronë dhe udhëhiqet nga vëllezërit Halil & Fadil Hamzaj të cilët janë edhe përkthyes gjyqësor të gjuhës gjermane pranë gjykatës së qarkut në Prizren - të trajnuar, shkolluar e të specializuar në Gjermani për më shumë se 17 vite. Në ketë zyre, përkthimet kryhen në një nivel profesional, serioz dhe bashkohorë, me përpunim të sofistikuar kompjuterik me shkrim dhe në mënyrë simultane. Ndërmarrja Lidi Agentur gjithashtu është e specializuar në rezervimin e të gjitha udhëtimeve dhe aranzhmaneve turistike. Lidi Agentur ka qenë ndërmarrje e autorizuar në ambasadën Gjermane në Shkup në periudhën kohore 2001-2003 ku në mënyrë korrekte dhe serioze ka kryer për klientët e saj caktimin e terminëve për aplikim e vizës në ambasadë, tërheqjen e lëndëve – pasaportave të shqyrtuar nga ambasada si dhe ndërmjetësimin e përgjithshëm të vizave për pjesëtarët e estradës Kosovare Përkthyesit e Llidi Agentur Halil & Fadil Hamzaj gjithashtu janë përkthyes të autorizuar të Kryetarit të Kuvendit Komunal Therandë të cilin e përcjellin nëpër delegacionet zyrtare të Kuvendit Komunal jashtë dhe brenda vendit. Ne i kryejmë të gjitha përkthimet zyrtare nga institucionet komunale dhe gjyqësore, si : ekstrakte të ndryshme, vendime gjyqësore, shkurorëzime, tender të ndryshëm, dokumente mjekësore, si dhe shumë lloje të dokumenteve të ndryshme.
  Qendra e Vjetër Zejtare nr 34
  Therandë

 • Viski Com Tek ne ju mund të gjeni një shërbim kualitativ dhe serioz në angazhimin tonë për punë dhe raporte me
  Rruga e Reçakut p.n.
  Ferizaj
 • gelqere prodhojm gelqere te shuar dhe pa shuar
  suharek
  Therandë

 • Korabi
  Pejë

 • Filigran Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes Filigran e cila ju ofron zgjidhje për laminatin e
  Radivojc p.n.
  Viti
Biznese te rejat

 • Pavelle finance Ne jemi të huadhënësve privatë të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë, dhe ne ofrojmë shërbimet e
  27 rue de javel
  Dardanë

 • mustermann kredi dhe financa për të gjithë Ne jemi një grup i OJQ-ve që japin hua në mes individëve privatë që
  000
  Dardanë
 • Nëse jeni të interesuar për nj Përshëndetje, Nëse jeni të interesuar për një hua, nëse po, ju duhet ta ktheni kredinë menjëherë me
  Prishtinë

 • 2 Merrni një hua në vetëm 1 orë! A keni nevojë për një hua për të paguar faturat tuaja ose për të
  No 2563hb
  Artanë

 • oferta e kredisë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej
  [email protected]
  Prishtinë
Sipas qyteteve
Biznet sipas kategorive