Hapje e bunareve
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga N.P.T "PROGRESS"
Me 04.10.2018
Progress ben hapjen e bunareve me gypa betoni, po ashtu bejme vendosjen e kanalizimeve dhe ujesjellesit, hapjen e bodrumeve, rrenimin e objekteve te vjetra si dhe hapjen e pilotave
Gjindemi ne Drenas
Tel: 044854677 044648230
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga N.P.T "PROGRESS"