oferta e kredisë midis personave të rëndë në 48 orë
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga davidpeudi
Me 06.03.2018
Përshëndetje,
I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Gjithashtu bëj investime
dhe kredi ndërmjet individëve të të gjitha llojeve. Unë ofroj kredi në afat të shkurtër, të mesëm dhe të gjatë në bashkëpunim me avokatin tim dhe me një afat të arsyeshëm të ripagimit. Ne nuk e dimë për përdorimin tuaj dhe transferimet tona sigurohen nga një bankë për sigurinë e transaksionit. Për të gjitha kërkesat tuaja bëni propozime në lidhje me normat dhe këstet e pagesave dhe unë do të jem me ndihmën tuaj. Së fundi për më shumë mirëkuptim ju lutem mos më bashko me e-mail; [email protected]
Nuk ka telefon
Telefoni:
500