Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individit
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
200000 €
Publikuar nga guymalaria33
Me 10.02.2018
Ky mesazh është për të gjithë ata që janë në një
nevoja urgjente dhe sidomos serioze për aplikimin e kredisë. Gjeni kredi nga 5,000 € deri 5,000,000 € me terma
shumë e thjeshtë. kredi për një person të rëndë individual dhe
i sinqertë në afat të shkurtër, të mesëm dhe të gjatë për këdo që është i aftë
rimbursim me interes në normën prej 3% për të gjithë të interesuarit
dërgoni një mesazh pasuar nga shuma e kredisë suaj dhe kohëzgjatja e juaj
pagim
Email: [email protected]
whatsapp: +33755474296
Nuk ka telefon
Telefoni:
500