Donnation kredisë
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga ofrojnë kredi
Me 28.05.2017
Donnation kredisë
Të gjitha kënaqësi është për mua për të ju dërgoj këtë mesazh në cilësinë
ofruesit e kapitalit të kërkoj nga tuaja modeste person
një bashkëpunim i investimeve në mënyrë që të ju ndihmojë të kapërceni
të ndryshme të shqetësimeve financiare dhe të përballen me të ardhmen tuaj gola në
një kornizë pa vështirësi. Për këtë qëllim, unë do të shpjegojë se im
qasje është që të paraqesë një ofertë për të kredisë-kredi (individuale,
bizneset, si shoqatat) në vështirësi, apo që dëshirojnë të ndihmojnë për të
për të zgjidhur disa nga problemet e tyre, financiar ose të krijosh një biznes. Unë
dua të ju them se unë jam i gatshëm të japë një kredi në mes të
3000€ dhe më shumë se 10.000. 000 $ të cilat I kapitalit të përgatitur për këtë
rreth 20. 550. 000$. Pastaj të bëjë të kredive, ndërsa rradhës
kapitale, për mua do të ndihmojë gjithashtu për të rritur e mia me vlerë. Rimbursimi normat e
vjetor 3% të interesit dhe (PRILL vjetore) . Në këtë aspekt, ju lutem,
mirësi të më shkruani apo kontaktoni me mua me email nëse ju jeni të interesuar
per mi ofrojnë kredi në email tim.
Unë hua te ndonjë person i sinqerte dhe serioz mund sigurisht të më
shlyer në një periudhe të arsyeshme kohore. Pra, nëse ju jeni të interesuar,
Nuk hesietz mos të më kontaktoni për më shumë informacion.
Përzemërsisht
Email : [email protected]
Nuk ka telefon
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga ofrojnë kredi