Kredi e Shërbimit në mënyrë të veçantë
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga ofrojnë kredi
Me 28.05.2017
Kredi e Shërbimit në mënyrë të veçantë
Përshëndetje
Ju jeni në një ngërçin financiar dhe të gjitha përpjekjet tuaja për të rifilluar
në dorë të bien në ujë, kjo është e gjitha, sepse ju nuk kanë mjete
për rindërtimin e biznesit tuaj.
Ju keni qenë mohuar në banka për shkak të kreditit tuaj nuk i plotëson tyre
Standardet? Keni ëndërr e mbajnë shtëpinë tuaj, por ju refuzojnë
një peng për shkak të pamjaftueshme krediti? E biznesit tuaj
përmirësuar që nga viti në vit. Ju duhet të holla për të rritur
aktivitetit tuaj. Ju keni pasur pagesat e vonuara explainable, një
mbi-borxhet, një divorc ose punë humbjes apo të tjera. Kjo nuk është e
një situatë pa zgjidhje, sepse ju mund të keni një shans të dytë në
kredi (kredi në mes të veçantë për datat dhe financiare për
mirëqenien. Unë i pranishëm për kërkesën tuaj huadhënësit, të cilët janë të gatshëm për të
ri-vlerësimin tuaj financiare zgjidhje. Ju mund të përfitoj kredinë duke filluar
prej$ 2,000 për të mbledhur$ 10,000,000 me një normë prej 2%.
Çdo lloj financimi për një projekt të përcaktuar mirë Nëse ju jeni në
duhet, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.
Email : [email protected]
Nuk ka telefon
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga ofrojnë kredi