Ndihmë financiare të veçantë
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga kredi kredi
Me 28.05.2017
Përshëndetje
Unë ofrojnë kredi për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm, ata që
nevojë në një bankë, unë të shfrytëzojnë adresën tuaj e-mail për
ju informoj se unë grantet e
kredi personale me një normë interesi prej 2% gjatë një periudhe
zgjedhja juaj e 2000€ për 900.000€ shlyerjes fillon 2 muaj
pas
Transferi bankar në llogarinë tuaj bankare dhe është me pagesë mujore.
Ju lutem mos hezitoni të kontaktoni me mua me e-mail për më shumë informacion nëse
ju nevojë për të.
Faleminderit
Email : [email protected]
Nuk ka telefon
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga kredi kredi