kredi ofrojnë në mes të veçantë
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga kredi kredi
Me 28.05.2017
Unë ofroj kredi do të 2.000€ 800.000€ . Unë i thashë se
kohëzgjatja e shlyerjes varion nga 1 në 20 vjet dhe normën e interesit
varion nga 2% në 3%, varësisht nga shuma e kërkuar . Ju dua
të blesh një makinë, një shtëpi, paguajnë faturat, për të konsoliduar tuaj
borxhi ... Ju duhet të dëshironi për financimin e shumë projekteve që keni
mbajnë në zemrat . Për të gjitha aplikimet e kredive, ju lutem të më
na kontaktoni dhe të më lejoni të dini shumën që ju dëshironi për të
të marrë hua conctater mua nga Email:[email protected]
Të angazhohemi së bashku

Unë kam një kapital prej 500,000€ e cila do të përdoret për dhënien e kredive
private të shkurtër dhe afat të gjatë duke filluar nga 500 deri në 250,000€ për çdo person
serioze që duan të kredisë. 1.5% në 2,5% të interesit vit, sipas shuma
huazuar si të qenit në veçanti, unë nuk dua të shkel ligjin për veshin.
Ju mund të paguajë mbi 5 deri në 10 vjet maksimal në varësi të shumës së huazuar.
Për më shumë informacion ju mund të kontaktoni me mua emai:[email protected]
Nuk ka telefon
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga kredi kredi