A & A Consulting Qendra për Kurse dhe Trajnime
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
20 Eur-79 Eur
Publikuar nga A&A Consulting Center
Me 20.04.2017
Dëshironi t`i avanconi njohuritë e juaja ,në fushat ku ju mendoni se keni nevojë ,
atëherë profesionistët tanë kujdesen për ju , duke ju ofruar mundësi të shumta .
Shijoni atmosferën e mësimit të cilën e ofron Qendra jonë, të dizajnuar enkas për ju.

Mësimi interaktiv,grupor, në formë të lojës, do të ju bëjë juve që të vini më shumë dëshirë në kurset dhe trajnimet tona.

Pse ne:
Ofrojm llojllojshmëri të kurseve dhe trajnimeve duke ju përshtatur kërkesave dhe nevojave të juaja.
Stafi profesional ,me eksperiencë dhe organizativ, të cilët janë të përzgjedhur për të garantuar cilësin më të lartë në mësim.
Literatura dhe programet të përshtatshme dhe cilësore, duke ju mundësuar mësim efektiv edhe për një kohë të shkurtër.
Çmimet e arsyeshme.

Suksesi juaj,suksesi ynë.
Tel: +381(0) 38 554 534
Telefoni:
500