kredi private, shqetësohet më shumë për projektin problemin tuaj tuaj të financimit
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
12'000
Publikuar nga Për të gjithë ata që janë në n
Me 17.04.2017
 Ju nuk keni dobi të bankave, ose ju më mirë të ketë një projekt dhe kanë nevojë për financim, kredi e keqe apo nevojë për të holla për të paguar faturat, paratë për të investuar në biznes. Pra, nëse keni nevojë për kredi mos hezitoni të më kontaktoni për më shumë në kushtet e mia. Ju lutem më kontaktoni direkt me email: [email protected]
Tel: 0673134580
Telefoni:
500