Paratë e kredisë në mes të dëshmisë së veçantë
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga THERROND
Me 20.10.2016
                        
                            HELLO, vëmendja juaj

                             [email protected]


Ju të cilët janë në kërkim për të holla hua, unë nuk e di se si për të shprehur gëzimin tim për të qenë vetë në kërkim të gatshme, kam ardhur të gjithë një biznesmen francez Z. Ai dha një kredi € 550,000 .Kështu kam vendosur për të ndarë këtë mundësi me ju që nuk favorizojnë bankat ose kishte për t'u marrë me huadhënësit pandershëm që nuk janë abuzuar nga personalitetin e të tjerëve; ju keni një projekt ose keni nevojë për financim, ju mund të shkruani për atë dhe për të shpjeguar situatën tuaj; ajo do të ndihmojë në qoftë se ai është i bindur për ndershmërinë tuaj është email e tij:
                             [email protected]
Nuk ka telefon
Telefoni:
500

Nuk ka shpallje tjera nga THERROND
Shto shpallje/ofertë