Ofertë
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga A&A Consulting
Me 13.10.2016
Përfitoni nga ofertat tona :
1. Shërbime të marketingut 50 % më lirë.
2.Hulumtime tregu 30 % më lirë.
3. Shërbime të kontabilitetit 20 % më lirë.
4. Krijimi i ueb –faqes për vetëm për 69.90€/vit.
Në coftë se merren ndonjëra nga shërbimet e mësipërme ,konsulencat biznesore dhe ligjore ofrohen falas.
Ju mirëpresim!
Tel: +377 (0)44 610 938
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga A&A Consulting