Dyer per dhomave - Me pakic dhe Shumicë
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga DizajnCompany
Me 15.01.2016
Dyer per dhomave - Me pakic dhe Shumicë

DizajnCompany është përfaqsues i kompanis SOLODOOR nga Republika Qeke per Kosovë dhe bën shitjen e dyerve te dhomave me nje standart te lart europian me kende te rrumbullakta dhe nje cilesi te larte . Bëjm shitjen me shumic dhe pakic.

Na kontaktoni : 044149316
Gjindemi ne Podujev / Rr.Skenderbeu nr 307
www.dizajn-ks.tk
Facebook.com/dizajncompany
Tel: 044946077
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga DizajnCompany