CERTIFIKIM I STANDARTEVE EVROPIANE
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga zyra e konsulences QU.AL.CONS
Me 02.10.2015
PER KOMPANITE E KOSOVES OFROJME CMIM PREFERENCIAL PER KONSULENCEN DHE CERTIFIKIMIN ME STANDARTIN ISO 9001 DHE MARKEN CE PER PRODUKTE QE PRODHOHEN NE KOSOVE.
JENI TE MIREPRITUR NA KONTAKTONI DHE JEMI PRANE JUSH PER INFORMACION NDIHME DHE SUPORT.
JU FALEMINDERIT DHE SUKSESE
Tel: 00355682097182
Telefoni:
500

Nuk ka shpallje tjera nga zyra e konsulences QU.AL.CONS
Shto shpallje/ofertë