IMB-Seria AlphaWeb
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga Imb Kosovë
Me 03.07.2015
Seria AlphaWeb përbëhet nga programe të reja, të bazuara në teknologji krejt të re “web application”.
Këto programe i janë përshtatur kërkesave të kohës dhe klientëve, duke ofruar një strukturë fleksibël dhe mjaft komode. Me programet AlphaWeb mund të punoni nga kudo qe ka internet duke lehtësuar komunikimin me njësitë në largësi.
Gjithashtu mund të instalohet edhe në rrjet lokal kompjuterash njësoj si program rrjeti.
Punon me çdo sistem operativ (Windows, Macintosh, Linux), madje edhe nga tabletet dhe smartphone-et.
Tel: 044 177 111
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga Imb Kosovë