bejm servisimin e gjith sistemit hidraulik per eskavatora,kamiona,pirungrites.etj
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga servisimi dhe pjes hidraulike
Me 29.05.2015
Bejm servisimin e gjith sistemit hidraulik si dhe riparimin e pompave hidraulike te eskavatoreve,kamionav,pirungritesve.etj na lajmroni ne nr 044667869
Tel: 044667869
Telefoni:
500

Nuk ka shpallje tjera nga servisimi dhe pjes hidraulike
Shto shpallje/ofertë