Legalizimi i Ndertimeve pa Leje
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga ProPlans
Me 21.02.2015
Legalizo Ndertimin e Objektit tuaj.
Afati i fundit per Legalizim 05.02.2015
NPN "PROPLANS"
Projektim
Mbikqyrje
Menaxhim

Bejm Projektimin dhe Pregaditjen per Legalizim te gjitha objekteve qe duhet te Legalizohen
Tel: +38649497220
Telefoni:
500

Nuk ka shpallje tjera nga ProPlans
Shto shpallje/ofertë