dyer automatike
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga automaticdoors
Me 05.07.2014
AUTOMATIC DOORS
Bënë shitjen, montimin dhe servisimin për
-DYER AUTOMATIKE PER GARAZHA.
-DYER AUTOMATIKE ME SENZOR
-DYER INDUSTRIALE
-MOTORR PER DYER TE GARAZHAVE DHE PER DYER TE OBORREVE
-DYER TE BLINDUARA
-DYER TE DHOMAVE
-DYER PER OBORRE .
I tërë shërbimi ynë është me garancjon.
Kontakt: Tel: 044 393 088 / 049 393 088
www.automaticdoors-ks.com
[email protected]
Tel: +377 44 393 088
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga automaticdoors