SIGURIMI KASKO
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Çmimet janë më një % shumë të vogël!
Publikuar nga K.S."Kosova e Re"Gëzim Hajdari
Me 04.02.2014
PSE “KASKO Sigurimi”?

SEPSE askush nuk është i sigurtë nga dëmet a paparashikuara në automjetin tuaj ndërsa, nga ana tjetë, ato kushtojnë mjaft shtrenjtë nëse askush nuk garanton për dëmin e shkaktuar.

PRANDAJ me pagesën e premisë për sigurimin KASKO, si dhe me mundësitë e shumta të kombinimeve që mund t’i bëni nëse dëshironi KASKO të pjesërishme, Ju mund ta siguroni autmjetin tuaj.

Nëse keni lidhur kontratë mbi sigurimin KASKO me KS “Kosova e Re”, ne ju garantojmë kompenzimin e dëmit material të shkaktuar në automjetin tuaj me rastin e aksidentit në komunikacion edhe atëherë kur ju e keni shkaktuar fatkeqësinë.

Dëmi material në automjetin tuaj do t’u kompenzohet edhe nëse është shkaktuar nga:

- fatkeqësia në komunikacion,
- zjarri,
- rënia e ndonjë sendi,
- veprimet e befasishme termike apo kimike nga jashtë,
- rrufeja,
- eksplodimi, përveç eksplodimit nga energjia nukleare,
- stuhia,
- breshëri,
- ortiqet e borës dhe rënia e borës dhe akullit në automjetin tuaj,
- rënia e fluturakeve ajrore,
- tërmeti, nëse është regjistruar nga Instituti seizmologjik,
- veprimet me qëllim jo të mirë apo shfrenimet e ndonjë personi të tretë,
- vërshimet, rrëketë dhe ujrat e larta,
- manifestimet dhe demostratat,
- vjedhja

Nëse e vlerësoni se NUK ju duhet KASKO e plotë, KS “Kosova e Re” ju ofron zgjedhjen e njërit nga kombinimet e shumta të Sigurimit KASKO të pjesërishëm, me të cilin ju mund ta siguroni automjetin tuaj vetëm nga ato rreziqe të cilat ju i konsideroni të domosdoshme.
Tel: 044/119-771;049/770-720
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga K.S."Kosova e Re"Gëzim Hajdari