OFERTA 2014_Logo Design
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
99.00 EUR
Publikuar nga pro.print® CREATIVE STUDIO
Me 16.01.2014
Dizajnimi i Logos,
Definimi i ngjyrave dhe identitetit,
Definimi i vendosjes se logos ne produkte,
Dizajnimi i Bizniskartelave,
Dizajnimi i Broshures.

https://www.facebook.com/pages/Proprint-Creative-Studio/192737874140960?ref=br_rs
Tel: 049 639 727 / 044 639 727
Telefoni:
500