Xhirime në Dasma HD dhe 4K
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga Maestro Production
Me 29.07.2013
Maestro Production është e para dhe vetmja kompani profesionale në Kosovë që dasmën tuaj mund ta xhirojë në formatin HD dhe 4K.

Web: www.maestroproduction.com
Tel: +377 45 37 37 38
Video: https://youtu.be/cUYjJz8KIrU

kamera per dasma
xhirime ne dasma
inciqime dasmash
incizime ne dasma
kamera dasmash
xhirime dasmash
kamer dasem
Tel: +377 45 37 37 38
Telefoni:
500

Nuk ka shpallje tjera nga Maestro Production
Shto shpallje/ofertë