LOKALE ME QERA APO DEPO ME QERA NE PRIZREN
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga BUSINESSCENTER PAP
Me 13.06.2013
JEPEN ME QERA ME ÇMIME SHUME TE FAVORSHME.
HAPSIRA PER BIZNES PRODHIMTARI DHE TREGTI NE "PERLLONKE PRIZREN
PREJ 100-10000 m2
Objektet kane ambient te disponueshem per pune.
Vend per Parkingu eshte 5000 m2.

Per info
Prizren,Zona industriale "PERLLONKA"Rr.Besim Shala
[email protected]com
+386 49/884-048
+37745/306-323
Tel: +38649884048
Telefoni:
500

Nuk ka shpallje tjera nga BUSINESSCENTER PAP
Shto shpallje/ofertë