Kova plastike me vëllime të ndryshme me shtyp
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga Europlast
Me 18.05.2013
Kovë plastike për përdorime të ndryshme me vëllim nga 1.2 deri në 18 litra. Forma katrore, rrethore dhe eliptike. Cilësi e lartë e produkteve dhe me ngjyra dhe shtyp sipas kërkesës
Tel: 0280 326 795
Telefoni:
500