e-max urat
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
250 €
Publikuar nga Iliria Dent
Me 16.05.2013
E-Max kurorë është një lloj qeramike e cila është e preferuar për qëndrueshmërinë e saj, cilësitë dhe efektet estetike.

Ajo konsiderohet si një alternativë e mirë për dhëmbë të dëmtuara.
Tel: 044 132 434
Telefoni:
500