Dhëmb zirkon (pa metal)
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
140 €
Publikuar nga Iliria Dent
Me 15.05.2013
Te Iliria dent ju mund të vendosni dhëmb zirkon (pa metal) që dallohen për cilësi, qëndrueshmëri dhe estetikë
Tel: 044 132 434
Telefoni:
500