Udhëtime nga Zvicra për në Kosovë
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga Intertours
Me 13.05.2013
Agjennsioni Turistik Intertours me seli në Prizren dhe në Zvicer mbanë linjën e rregullt me autobusa superkomod nga Zvicra në Kosovë dhe anasjelltas.
Tel: 044 618 169
Telefoni:
500

Shpallje tjera nga Intertours