Sistem solar nga Sonnenkraft® Comfort E Plus
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga Muqa Compani
Me 11.05.2013
Sistemi Comfort E Plus është një zgjidhje e sofistikuar për ngrohje diellore të ujit dhe ngrohje me rendiment maksimal të energjisë. Me këtë zgjidhje, deri 40% e nevojave tuaja për ngrohje dhe 80% e nevojave të ujit të nxehtë janë të mbuluara. Ky sistem përbëhet nga kazani i magazinimit të KVV-E së bashku me modulin inteligjent për ujë të freskët, qark ngrohje shumë efektiv. Mund të ngroh edhe pishina
Tel: 044 266 624
Telefoni:
500